Hildie och Mellis

Mamma Hildie, ett galet energiknippe ❤

Pappa Mellis, sover ofta med tungan ute ❤

Hildie är vår katt som vi fick syn på på grund av omplacering. Från början kommer hon från S*ÄgrisHus i Trelleborg och där fick hon mellanlanda innan vi tog hem henne. När vi kom för att hämta henne fanns Mellis där som behövde en fodervärd, vi tog med oss honom också utan att tveka och det kom vi aldrig att ångra. Detta är två helt underbara katter som också är väldigt olika både i utseende och personlighet. 

Hildie är alltid hungrig och har energi utan dess like, hon älskar att leka apport med sin favoritråtta,hon kommer med den själv, när hon lekt klart går hon ibland och gömmer den igen. Hittar hon inte sin råtta är det topsar som gäller, dem hämtar hon själv i badrumsskåpet och hon väcker oss titt som tätt med de där topsarna eller råttan. En dag fick hon tag på en påse pistagenötter, rena guldgruvan tyckte Hildie. hon kom och lekte med en nöt - vi slängde den - hon kom med en till och vi slängde den.. så höll det på länge. Hon hade gömt dem i ett hörn under sängen och där hämtade hon en ny nöt när hon kände att hon behövde.

Mellis är en riktig myspysing, han tar det helst lugnt i famnen eller brevid. Annars går han runt och pratar, det är helt fantastiskt vad mycket han har att berätta. "Dags att gå på lådan", "Har varit på lådan", "Vart är Hildie?", "Här kommer jag", "Nu går jag" osv, det finns inget stopp. Han försöker ha stenkoll på vart Hildie är helatiden, men det går inte alltid så bra då hon ser det som en lek. Ska man leka med Mellis tycker han bäst om snören eller toffsade bollar, när han väl får sina ryck och leker på egen hand är det tussar från bollarna överallt.

Deras kurragömma: Mellis har inte riktigt fattat det där med att titta uppåt, han letar efter Hildie i markhöjd medans hon kan sitta på en byrå och titta på honom medans han ropar efter henne. Hildie väntar på det perfekta tillfället att hoppa fram för att skrämma Mellis, hon lyckas varje gång. Bakom dörrar är också ett vanligt gömställe för Hildie, där sitter hon och väntar på att Mellis ska komma och hoppar fram när han minst anar det. 

De är, kurragömma till trots, även väldigt goa ihop. De sover mycket tillsammans och tvättar varandra, de går ihop superbra och kompletterar verkligen varann  ♥

Nedan följer ett bildgalleri, för att se hela bilderna ➙ klicka på dem ☺